Ce le promite Ovidiu Burcă fanilor


Ovidiu Burcă, antrenorul echipei Dinamo, a dezvăluit că ia în calcul posibilitatea de a oferi debutul în Superligă gemenilor Irimia, pe care îi apreciază ca fiind promițători.
Burcă este cel care i-a debutat și în Liga 2, în meciul Dinamo – Unirea Constanța 6-0, în februarie 2023. Alex este mijlocaș central, David e fundaș dreapta, ambii în vârstă de 17 ani.

„Alex și David sunt niște tineri care au demonstrat și la nivelul ligii a doua și demonstrează săptămână de săptămână că sunt niște proiecte în care Dinamo trebuie să investească. Frații Irimia sunt viitorul acestui club. Pe lângă acest fapt, ei sunt doi jucători la care acum, vă spun sincer, mă gândesc întotdeauna și îi iau în calcul și pentru lotul de 20 de jucători, și când încerc să alcătuiesc primul «11».

Saltul este unul enorm. În scurt timp îi veți vedea jucând pentru Dinamo în prima ligă! Intensitatea, capacitatea de a înțelege jocul a crescut enorm în ultimul timp. Ne bazăm pe ei anul acesta. M-am gândit foarte mult, vă dau un exemplu, dacă să-l folosesc pe David Irimia în meciurile care au trecut. Cu asta cred că am spus totul.

Îi veți vedea pe amândoi în echipa lui Dinamo. Vreau să găsesc momentul potrivit, pentru că nu vreau să-i expun. Mai bine intră un tânăr într-un context favorabil, decât atunci când există presiunea rezultatului. Suntem într-un proces în care echipa nu e încă stabilă. Momentul promovării unui tânăr, când îl arunci în luptă, trebuie să-l identifici foarte atent. Dar sunt doi tineri care fără niciun fel de problemă fac față la nivelul primei ligi!”, a spus Ovidiu Burcă la Playsport „Dinamo 7/9”.

Despre revernirea pe National Arena

„Există discuția de a ne muta pe Arena Națională dinaintea degradării gazonului de pe „Arc”. Pentru că am simțit de foarte multe ori că cererea de bilete era mult mai mare decât capacitatea micuțului stadion și din discuțiile pe care știu că le-au avut cei din conducere întotdeauna a existat varianta ca din septembrie să jucăm acasă pe Arena Națională

Le promit fanilor că vom face absolut tot ceea ce ține de noi pentru a construi un Dinamo așa cum merită ei, așa cum merită istoria acestui club. Să aibă puțină răbdare, să strângă puțin din dinți, în cel mai scurt timp veți vedea o echipă puternică, una care se va bate de la egal la egal cu orice echipă din Liga 1.”

Citește și:

Mircea Badea și-a umflat mușchii lângă Zlatan! ”Ai, n-ai mingea, tragi la poartă!”

Previous Dinamo are un nou acționar
Next Cine l-a convins pe Lucas să semneze

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *