Ce le cere Mircea Rednic șefilor FRF: ”De ce nu am mers până la capăt?!”


Mircea Rednic este la al patrulea mandat în Ștefan cel Mare, dar antrenorul de 56 de ani a lucrat și în Jupiler League, pe Standard Liege, Gent și Mouscron. Având și rezidența într-un mic oraș lângă Liege. Dinamo este în al doilea an de play-out, iar tehnicianul are o propunere ce-ar putea fi pusă în practică de către oficialii federației.

Ar presupune ca echipa de pe primul loc din play-out să aibă șanse la Europa League, iar clubul la mai mulți bani din drepturile TV. ”Noi am preluat un sistem folosit în altă țară, Belgia. De ce nu am mers până la capăt? Play-out-ul ăsta are un singur obiectiv, să nu retrogradezi. De ce locul 7 să nu aibă posibilitatea să faci un loc de baraj cu locul 3 sau 4? Așa se face în Belgia. Și o să fie mult mai interesant play-out-ul decât cum e acum.

Toată lumea se gândește la retrogradare, o să fie relaxare la sfârșit. Și e păcat. Noi am ratat play-off-ul, te gândeai să mai ai o șansă. Ar fi fost mai atractiv. Sper ca cei de la Federație să se gândească, e spre binele fotbalului”, a comentat tehnicianul dinamovist.

Citește și:

VIDEO Ce tatuaje și-au făcut doi jucători de la Dinamo

-->
Previous VIDEO 7 jucători dinamoviști au cântat ”Fie vremea bună, fie vreme rea”
Next VIDEO Ce tatuaje și-au făcut doi jucători de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *