--> -->

Ce le-a transmis Zăvăleanu jucătorilor


-->
Roș-albii se pregătesc de barajul de promovare-retrogradare, însă ce e mai rău se preconizează pentru „câini” dacă aceștia vor ajunge în Liga a doua. Totuși, Răzvan Zăvăleanu are de anunțat și lucrurile bune care se întâmplă la clubul din „Ștefan cel Mare”.

Administratorul judiciar al lui Dinamo a avut o intervenție telefonică la ProSport Live și a anunțat că toate salariile din cadrul clubului sunt plătite la zi. Acesta a făcut anunțul referitor la salariile restante. Administratorul judiciar al clubului a anunțat că salariile sunt toate la zi atât la jucători cât și la staff și chiar și-au permis să se cazeze la hotel pentru deplasarea de la Botoșani.

„Salariile sunt toate la zi! Ieri a fost termen pentru salariile angajaților și le-am plătit. Salariile jucătorilor sunt la zi. Am discutat cu jucătorii despre ce urmează să se întâmple. Detalii financiare nu vă pot da, dar n-am discutat despre memorii. E o situație dificilă, dar pe care suntem datori să o gestionăm. Jucătorii trebuie puși în temă, referitor la starea clubului. E normal să le spunem cu ce ne confruntăm. Dar de aici și la intrarea în colaps e cale lungă. Noi am plătit și hotel la Botoșani. Avem un staff care se ocupă de deplasări. Sunt numeroase echipe care pleacă imediat după meci”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la ProSport Live.

Citește și:

Anca Dumitra, din ”Las Fierbinți”, replică pentru Ilinca Vandici: ”Dacă spală rufe, cumpără cireșe”

-->
Previous Izbucnire după meci: „Arbitraj mizerabil!”
Next Florin Prunea, discurs de președinte

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.