Ce le-a spus Sergiu Hanca ieri judecătorilor: ”M-am speriat”


Sergiu Hanca a întârziat ieri la reunirea echipei din Ștefan cel Mare pentru că a fost audiat în calitate de martor la Judecătoria Sectorului 2, acolo unde se judecă procesul în cazul morții lui Patrick Ekeng. El a rememorat acele clipe groaznice.

„S-a auzit tare, ca și cum a căzut ceva. Eu eram în spatele lui, stânga. Am ajuns al doilea – al treilea. Rotariu (Dorin Rotariu, fotbalist- n.r.) a ajuns primul. Era întins pe spate, horcăia, se auzea. Nu m-am uitat la el, m-am speriat. Lângă el a ajuns doctorul echipei, domnul Bătineanu (Liviu Bătineanu, medicul de la clubul de fotbal Dinamo -n.r.). Doctorii de pe ambulanță, nu știu, dar a durat foarte mult până a venit ambulanța. Așa mi s-a părut, o eternitate. După ce au ajuns doctorii, ne-am cam îndepărtat de acolo, le-am lăsat loc. Am văzut că era pe targă și l-au băgat în ambulanță.

Știu că în a doua repriză a fost introdus Patrick Ekeng. După aproximativ 10-20 de minute, eu mă aflam pe mijlocul terenului, am auzit un zgomot, l-am văzut pe jucătorul Ekeng căzut. Am ajuns lângă acesta, dar auzindu-l horcâind, mi s-a făcut frică, m-am speriat și am plecat. În scurt timp, lângă jucător a venit medicul echipei Dinamo însoțit de un maseur. Ulterior, a venit și ambulanța. După ce a ajuns echipajul medical, nu am văzut ce ajutor a primit Ekeng, vorbeam cu un jucător de la Viitorul. I-am văzut doar când au urcat în mașină. Am vorbit cu medicul de la Dinamo, acesta mi-a zis că nu știe dacă jucătorul mai trăiește”, a povestit Sergiu Hanca, în fața judecătorilor.

-->
Previous Oficialii dinamoviști îl ironizează pe Gigi Becali: ”De aceea e foarte APĂSAT”
Next Totul despre cei șapte jucători noi din lotul lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *