--> -->

Ce le-a cerut Uhrin jucătorilor


-->
Dinamo a învins-o fără drept de apel, scor 5-1, pe Academica Clinceni, rezultat care i-a adus a treia victorie din play-out. La finalul meciului, Dusan Uhrin a transmis că duelul a reprezentat o bună pregătire în vederea ”dublei” de la baraj, pe care Dinamo nu o mai poate evita.

Antrenorul ceh a transmis că, înaintea jocului, le-a cerut fotbaliștilor să plimbe mai mult mingea pentru a avea succes. În ceea ce privește ”dubla” de la baraj, Dusan Uhrin a anunțat că se așteaptă ca șansele să fie egale, indiferent de numele adversarului.

„Pregătire pentru baraj”

”Noi am jucat bine de la început. Nu să spun că jucătorii nu au vrut să joace. Sunt mulţumit. Le-am spus felul în care jucăm. Trebuie să pasăm mai mult în ultima treime, au făcut asta şi a fost bine. E pregătire pentru baraj.

Toată lumea lucrează bine la antrenament. Să vedem săptămâna viitoare contra lui FC Botoşani, va fi altă echipă. Sunt importante ultimele două meciuri. Cred că la baraj vor fi şanse 50-50. Atmosfera e bună. Trebuie să aşteptăm barajul. E foarte dificil acum”, a spus Dusan Uhrin la DigiSport.

Citește și:

Tari cu cei slabi! Dinamo, manita cu Clinceni

Previous Dinamo poate primi noi bani pe Sorescu
Next Vlad Morar nu a reușit hat-trick-ul astăzi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *