Ce-l motivează pe Nistor să joace! Afirmație sinceră și la obiect


Dan Nistor nu se eschivează atunci când vine vorba să vorbească la finalul chiar și al unui meci nereușit al echipei. Căpitanul lui Dinamo a fost urmărit din tribună și de selecționerul Cosmin Contra, e singurul jucător al formației ce poate fi în lotul ”tricolorilor” pentru dubla cu Norvegia și cu Malta. Decarul a prins momentan doar lotul lărgit.

După meci, Filipe Nascimento, de la Iași, l-a felicitat pe Dan, a spus că e cel mai bun mijlocaș al campionatului. Dinamovistul a fost impresionat de gestul adversarului său și-a declarat: ”Îi mulțumesc mult lui Nascimento, e foarte frumos din partea lui să mă laude. Eu zic că meritam victoria în această seară. Dacă nu e Montini, trebuie să fie altcineva care să bage mingea în poartă.

Deocamdată, nu sunt sută la sută convocat. Sunt doar în lotul lărgit. O să vedem ce va fi după. Eu mă motivez foarte mult, am un copil acasă, asta mă face cel mai mult să trag, să câștig bani ca să-i pot oferi tot ce are viața mai bun. Eu când eram copil nu aveam posibilități și vreau să-i ofer celui mic tot ceea ce are nevoie, de aceea muncesc.

Jucătorii noștri au prime mari, salarii bune, au pentru ce juca. Eu zic că am avut și penalty, ne-am motivat, dar nu am înscris. Sunt bani mulți în mijloc, vrem să-i ducem la copii, de aceea arbitrii să fie mai atenți”.

Citește și:

Ce transferuri mai caută Rednic. A dat detalii după meci

-->
Previous Declarație SUPERBĂ a unui fost dinamovist care s-ar întoarce oricând. Sigur va fi pe placul ”câinilor”
Next Ce transferuri mai caută Rednic. A dat detalii după meci

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *