Ce l-a mirat pe Puljic la primul meci: ”A fost ciudat”


Nu degeaba l-au așteptat fanii pe Ante Puljic cu brațele deschise la Dinamo. Fundașul central s-a pus imediat în slujba echipei, a fost foarte util colegilor și a reușit și să marcheze golul victoriei cu FC Voluntari.

-Cum a fost cu Voluntari?

Așa cum am spus înainte de meci, erau foarte importante pentru noi cele trei puncte, a fost un meci bun, am avut și puțin noroc, goalkeeperul nostru a fost foarte bun, așa s-a scris istoria acestui meci. Acum avem o săptămână să pregătim meciul cu FCSB, pentru că trebuie să ne îmbunătățim jocul pentru derby dacă vrem să câștigăm.

-Vei înscrie din nou cu FCSB?

Pentru noi chiar nu este important cine înscrie. Pentru noi este important să luăm cât mai multe puncte. Toată lumea se așteaptă să facem un meci spectaculos, să fie totul perfect, dar nu este ușor. Sunt anumiți jucători care vin după accidentări, ne trebuie ceva timp să punem totul la punct și să fim mai buni pe teren.

-Ai jucat 90 de minute cu UTA, acum 90 de minute cu Voluntari și ai și marcat. Urmează derby-ul… O să reziști?

Antrenorul decide dacă joc, eu ca întotdeauna, vreau să dau tot ce e mai bun din mine, poate că nu am fost cel mai bun acum, dar voi trage de mine și cu siguranță voi fi. Nu sunt 100% din punct de vedere fizic, dar cu fiecare antrenament, cu fiecare meci, mă simt mai bine. Acum sunt la 80-90% din capacitate. După două, trei meciuri voi fi la sută la sută.

-Dinamo poate câștiga în derby?

Da, de ce nu? Este fotbal. Trebuie să crezi. În fotbal nu întotdeauna cea mai bună echipă câștigă. Dar eu nu pot să spun că FCSB este mai bună pentru că vom vedea sâmbătă. Ei joacă acasă, noi vom da totul din noi pentru că avem foame de puncte, și ei au nevoie, vom vedea care va fi mai bun.

-Cum ți s-a părut atmosfera la primul meci?

Înainte de a începe partida mi s-a părut puțin ciudat. Pentru că am fost aici acum 3 ani, oricum nu s-a schimbat nimic la acest stadion. Mircea Rednic nu era aici. Sper însă să vină mai mulți suporteri care să ne susțină, dar dacă vom avea rezultate bune oamenii vor veni, sigur.

Citește și:

Dusan Uhrin e sincer: ”10 ani”

-->
Previous Dusan Uhrin e sincer: ”10 ani”
Next ”Spiderman” știe cum poate fi învinsă FCSB: ”Așa să jucăm”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *