Ce l-a impresionat pe Hanca în Polonia și cum dialoghează cu fanii ”câinilor”


A părăsit Dinamo în iarnă și chiar îi merge bine la noua echipă cu care este pe loc de play-off. Sergiu Hanca a contribuit și el la ascensiunea lui MKS Cracovia, formație aflată pe locul 7. Românul are un gol în 6 meciuri jucate în 2019 pentru clubul său, unul de suflet pentru Papa Ioan Paul al II-lea și de la care a început ascensiunea în fotbal Krzysztof Piątek, acum la AC Milan.

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Hanca și-a exprimat planurile sale pentru această primăvară: ”Visul meu este un țel chiar realizabil. Să terminăm în primele patru echipe, ca să jucăm în Europa League. În ultimele 10 meciuri, formația noastră are 8 victorii. Se poate!Este o diferență mare între campionate. Stiluri diferite de joc, aici este mai multă agresivitate și alergi mai mult. Jucătorii dau sută la sută la fiecare meci. Sunt partide în care se aleargă și 13,5 kilometri! Cred că dacă ar juca în Liga 1, MKS Cracovia ar fi în primele 3, cu siguranță”.

Sergiu se bucură de transfer: ”Nivelul de stres este mai scăzut. Aici, fotbalul este o plăcere pentru oameni. În fiecare etapă sunt incredibil de multe surprize, iar suporterii se bucură de fotbal frumos, de aceea vin atât de mulți la meciuri. Și transmit această stare de bine jucătorilor”. Bineînțeles, n-a uitat de Dinamo: ”Atunci când am timp, urmăresc campionatul nostru. De această dată, Dinamo este într-o reconstrucție generală și cred că nea Mircea Rednic o să reușească tot ce-și propune. Dacă m-aș întoarce? În momentul de față, nu! Am multe de făcut aici, în Polonia”.

Mijlocașul a rămas ”câine roșu”: ”Fanii mă caută din România. Îmi scriu mereu. Am rămas surprins cât de mulți continuă să mă urmărească, deși din România poți vedea partidele din Polonia doar online. Chiar dacă am plecat din țară, tot nu pot avea o altă favorită în afara lui Dinamo. Cum „câinii” sunt în play-out… Sper să câștige campionatul echipa care merită”.

Citește și:

Rednic lămurește situația lui Fabbrini. Apelul antrenorului

-->
Previous Echipa probabilă pentru meciul cu Hermannstadt. Surprizele lui Rednic
Next Adrian Mutu , mesaj la miezul nopții. Ce l-a scos din minți

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *