Ce l-a impresionat pe Dusan Uhrin la Dinamo: ”Nu cred că aici sunt așa”


Dușan Uhrin a rămas impresionat când a intrat în vestiarul lui Dinamo. După experiențele lui trecute în România, unde a fost obișnuit să lucreze cu jucători problematici, gen Cadu la CFR, din cauza căruia a și plecat din țara noastră, a ajuns la Dinamo, unde toți par modești și ascultători, mai ales în situația în care sunt.

”Am o echipă tare tăcută. Când compar această echipă cu Timişoara sau cu CFR, e o echipă tăcută. Acolo am lucrat cu jucători cu personalitate mare, care câteodată făceau lucruri care nu erau corecte pentru fotbal. Nu cred că jucătorii de aici sunt aşa.

Am acceptat deoarece oferta de la Dinamo deoarece a fost corectă şi rapidă. De asemenea, nu am mai lucrat de un an şi am vrut să reîncep să o fac.

Dinamo are un nume, un nume mare în România, un nume mare în lume, toată lumea ştie acest club. Sunt mândru că am prins acest contract, aici. (…) Dinamo a avut probleme şi de aceea sunt aici. Dacă era pe primul loc sau pe al doilea, sunt sigur că nu aş fi fost aici”, a declarat Dusan Uhrin.

Citește și:

Primul meci al lui Dusan Uhrin. Echipe probabile și cotele Betano

-->
Previous Primul meci al lui Dusan Uhrin. Echipe probabile și cotele Betano
Next Pleacă încă TREI fotbaliști de la Dinamo. Pe ce sumă-și vinde Negoiță unul dintre cei mai buni marcatori

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *