Ce jucători vor fi împrumutați în liga a doua


-->
Dinamo București își va remania serios lotul în acest început de an. În afară de fotbaliștii experimentați care nu au confirmat, ”câinii” intenționează să nu se bazeze în sezonul de primăvară nici pe câțiva tineri talentați din curtea proprie.

Cu toate că au fost folosiți la echipa mare în ultima perioadă, Andreas Mihaiu și Ionuț Amzar sunt la un pas de a fi cedați la Politehnica Iași, în liga a doua.

Dinamoviștii vor să renunțe și la alți jucători formați de ei, între care Robert Moldoveanu și Mihai Neicuțescu, o decizie definitivă urmând a fi luată în curând de Flavius Stoican.

Robert Moldoveanu nu va mai primi șanse la prima echipă a lui Dinamo. Vârful nu are nicio reușită în ultimele două ediții, iar sezonul acesta a fost protagonistul unei ratări monumentale în meciul cu UTA, încheiat 2-2. Promovat de Mircea Rednic la prima formație a roș-albilor, în vara lui 2015, când era încă un junior, Moldoveanu a bătut pasul pe loc. A involuat și nu a adus niciodată un plus echipei.

Ultimul gol într-un meci oficial al fotbalistului datează din ediția 2019/2020, mai exact pe 21 iunie 2020, cu Sepsi (1-3). De atunci au trecut 26 de meciuri fără ca atacantul să fi reușit vreun gol!

Citește și:

Primul transfer la Dinamo: ”Dârz, am ținut cont”

Previous Încă o ușă închisă pentru Deian Sorescu
Next Lotul prezentat la reunire

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *