--> -->

Ce jucători își dorește Vasile Miriuță: ”Mâine i-aș lua”


-->
Antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuță, a vorbit despre jucătorii pe care și-i dorește cu ardoare în această iarnă deși este conștient că sunt șanse minime ca aceste transferuri să se realizeze. Miriuță își dorește jucători de la fosta sa echipă, CFR Cluj.

„Noi trebuie să câştigăm acest ultim joc înainte de a pleca în vacanţă, ca să intram în play-off, pentru că dacă vom câştiga, sigur vom fi acolo. Indiferent de rezultatul de ieri, noi trebuie să câștigăm meciul nostru.

Nu este ușor la Timișoara când ne lipsește toată linia de fund plus Paul. Nici vorbă că au vrut vacanță mai repede. Îl avem pe Maric, pe Dudea, ne vom descurca.

Aștept meciul prima dată, am timp să mă bucur de vacanță.

Probabil unii nu sunt dinamoviști, sunt îmbrăcați în alte culori, dar noi antrenorii trebuie să lăsăm arbitrajul în pace. Nici nu știu cine ne va arbitra dar sunt sigur că o va face foarte bine.

Este cel mai important meci după părerea mea. Nu contează că va arăta terenul rău de tot la Timișoara, că e frig, că plouă, dacă vom arăta aceeași determinare, vom câștiga. E un proces, nu poți într-o săptămână să-i faci să zburde pe teren. Cu Voluntari a fost cea mai bună repriză de când am venit eu aici.

Pe Deac şi pe Camora i-aş lua mâine. Am discutat cu patronul, vor veni nişte jucători buni şi la noi.

Am prieteni bogați în Germania dar nu vor să investească în fotbal”, a declarat Vasile Miriuță într-o conferință de presă.

El declarase zilele trecute tot la un post de televiziune despre cum va arăta campania de transferuri a ”câinilor”.

„I-am prezentat lui Negoiță o listă cu jucători pe care îi vreau, e vorba de trei-patru fotbaliști. Acum, aștept să vedem ce jucători vor pleca. Eu zic că am aprobare pentru jucătorii pe care îi vreau. Jucătorii vor să vină, își doresc să ajute Dinamo. Sunt jucători care vor intra direct titulari, nu aduc pe cineva doar ca să completez lotul. Jucătorii pe care îi vreau sunt și din campionat și din străinătate”

Previous Astra, ajutor pentru Dinamo. Pe ce loc pot termina ”câinii”
Next DEZVĂLUIRE Care ar fi cei doi jucători pe care Miriuță îi POATE aduce la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *