Ce jucător va pleca de la Dinamo la PSV


-->
Andrei Anghel Constantinescu, antrenorul grupei 2009 de la Dinamo, a vorbit cu ProSport despre cele mai mari talente pe care le are la echipa pe care o pregătește.

Tehnicianul susține că Eduard Ilincaș, unul dintre jucătorii pe care chiar Andrei Constantinescu i-a adus la Dinamo, va pleca în această vară la juniorii lui PSV Eindhoven.

„Am 5 jucători foarte buni la grupa mea. Unul dintre ei pleacă în vară la Eindhoven, consider că e ușor prea devreme, dar e spre binele lui. A fost ofertat de clubul respectiv și se va muta acolo cu familia.”

Dinamo nu primește NIMIC

„Clubul Dinamo nu primește nimic pentru că acest jucător și-a plătit tot. E vârsta la care niciun club nu primește nimic de la nimeni. Dacă vrei să pleci, pleci în perioada de transferuri dacă-ți plătești grila de formare. E vârsta la care nu cred că poți face un contract de vreun fel cu un jucător minor. E o problemă a fotbalului românesc. În Nordul țării sunt microbuze care zilnic iau jucători români cu tutore delegat și merg la Debrecen și fac antrenament.

Copilul care pleacă la Eindhoven se numeșe Eduard Ilincaș și joacă mijlocaș central. E la creație”, a declarat Andrei Constantinescu pentru ProSport.

Eduard Ilincaș a participat la două Training Camp-uri organizate de Soccer Academy Eindhoven, atât în România, cât și în Țările de Jos.

Eduard Ilincaș se va întâlni la PSV Eindhoven cu un alt român în vârstă de 14 ani, Denis Crișan.

Citește și:

Ultima Oră Embargo total asupra importului de gaz, petrol și cărbune din Rusia

Previous Ce sacrificii a făcut Morar pentru a veni la Dinamo
Next Dinamo e dusă din nou în instanță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *