Ce jucător și-ar dori Miriuță de la FCSB


Cu Adam Nemec ca și plecat în această iarnă, Vasile Miriuță trebuie să găsească repede un atacant care să-l înlocuiască cât mai repede posibil pe vârful slovac. O variantă ar fi să se bazeze pe tineri și să-l aducă înapoi pe Mihai Neicutescu, în prezent împrumutat la Chindia Târgoviște, care a fost golgheterul echipei Under 19 a lui Dinamo anul trecut, cu 38 de goluri marcate.

Miriuță a fost însă pus în situația de a alege un fotbalist al FCSB-ului pe care și l-ar dori la Dinamo de către cei de la Gazeta Sporturilor. Ce a răspuns vedeți mai jos.

– E dificil să lucrați cu un fotbalist considerat cel mai bun pe postul său în România, însă care poate semna oricând cu rivalii?

Te referi la Adam? Nu știu ce gândește Nemec, cu toate că am stat în fiecare zi de vorbă cu el. Bine, nici el nu știe ce-și dorește! Dar la antrenamente se pregătește exemplar, iar dacă o face astfel, la mine joacă.

– Dacă ar fi să alegeți un fotbalist de la FCSB pe care vi l-ați dori în echipă, care ar fi acela?

Budescu. Tot timpul am zis că e un fotbalist remarcabil. A fost printre puținii care m-au sunat după ce am fost dat afară de la CFR: „Ce faci, Mister, cum îți e?!”. Eu nu l-am antrenat niciodată, dar e un băiat de mare caracter. Pe Budescu l-aș vrea la Dinamo, da!

– Vă gândiți să propuneți un schimb Nemec – Budescu, dacă tot îl dorește Gigi Becali pe atacant?

Hai să vă zic eu altceva: eu nu cred că Nemec va pleca la Steaua! Poate i-o fi făcut și ofertă, că doar nu vorbește domnul Becali de capul lui, sau o fi vorbit cu impresarul. Nu mă deranjează. Fiecare să fie cu gândul la munca lui, apoi, în pauzele competiționale, vedem ce și cum.

Citește și:

Miriuță, declarație sumbră pentru fanii dinamoviști

-->
Previous Miriuță, declarație sumbră pentru fanii dinamoviști
Next Daniel Popa: ”O să ne tachinăm”. Ce promite atacantul împrumutat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *