Pe ce jucător din Liga 1 vrea să transfere Dinamo!


După ce Cosmin Contra a semnat prelungirea contractului, echipa alb-roșie a început să își facă planurile pentru sezonul viitor. Și un punct important sunt jucătorii care vor veni la echipa.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor anunță în exclusivitate că Dinamo vrea să îl transfere pe Filipe Teixeira, mijlocașul Astrei.

Portughezul de 36 de ani rămâne liber liber de contract în vară, iar Dinamo vrea să dea lovitura și să-l aducă pe jucătorul pe care îl dorește și Gigi Becali.

Contra este cel care îl vrea pe Teixeira și consideră că echipa are nevoie de un jucător cu experiența și cu valoarea jucătorului de la Astra. Mai ales că cei doi au lucrat și s-au înțeles foarte bine cât timp au fost la Petrolul.

200.000 €
anual câștigă Teixeira la Astra

Teixeira a jucat de-a lungul carierei la Felgueiras, FC Istres, PSG, Leiria, Coimbra, West Brom, Barnsley, Metalurg Donețk, FC Brașov, Rapid, Al-Shaab, Petrolul și Astra.

Citește și:

Filip: ”Cel mai frumos cadou ar fi Cupa Ligii”. La mulți ani, Steliano!

Previous Rotariu, titular cu ocazii imense în derby-ul Belgiei
Next Filip: ”Cel mai frumos cadou ar fi Cupa Ligii”. La mulți ani, Steliano!

1 Comment

  1. M-am speriat. Am crezut ca un jucator din liga 1, vrea sa cumpere clubul Dinamo. Ma si gandeam, cine naiba are bani si mi-a trecut prin cap Tucudean.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *