CE IRONIE Miriuță le dă knock-out lui Mihai Stoica și celor de la FCSB


Antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuță, a tăcut și a înghițit ironiile rivalilor de la FCSB din ultima vreme, dar nu a mai rezistat și le-a răspuns într-un mod original acestora. Chiar dacă echipa din Ștefan cel Mare este la mare distanță de puncte în acest moment de rivali, ”câinii” vor lupta să intre în play-off și să-i încurce pe roș-albaștri în lupta pentru titlu.

„Nu regret declarațiile mele, atunci când am spus că FCSB nu va lua titlul. Le-am făcut ca un răspuns la niște vorbe aruncate de cei de la FCSB, cu Leipzig și ce s-a mai spus atunci. Știi de ce țin eu cu Leipzig? Pentru că Schmidt, neamțul dinamovist care a făcut coregrafia cu ‘Doar Dinamo București’, vine din Leipzig”, a declarat Vasile Miriuță, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de pe Digi Sport 1.

„Doar Dinamo București” a fost mesajul apărut pe 16 august 2016 pe întreagă tribună a doua a Arenei Naționale, la meciul dintre FCSB și Manchester City (0-5), din turul play-off-ului Champions League din sezonul trecut. Farsa dinamoviștilor a făcut înconjurul lumii.

 

-->
Previous Sfatul lui Marius Niculae pentru Ionuț Negoiță
Next Dialog savuros între Vasile Miriuță și Gigi Becali la TV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *