Ce întârzie sosirea lui Viorel Moldovan și ce spune antrenorul


Eugen Neagoe se externează astăzi, dar i s-a recomandat o pauză de la a-și exercita meseria de antrenor. ”Geană” urmează să-și rezilieze contractul zilele viitoare. Dinamoviștii caută un antrenor principal, până atunci staff-ul lui Neagoe se ocupă de pregătirile echipei la Săftica.

După ce-au trecut în plan secund discuțiile cu Dario Bonetti și cu Devis Mangia, Ionuț Negoiță și compania s-au orientat spre Viorel Moldovan. Doar că fostul internațional este sub contract cu Chindia Târgoviște, iar oficialii clubului dâmbovițean nu vor să se despartă de el. Moldovan a condus antrenamentul Chindiei și-n această dimineață. Mutarea e realizabilă, de văzut când se poate concretiza. Dinamo este una dintre prioritățile fostului atacant, care a activat și-n Ștefan cel Mare.

”Targetul meu este să ajung fie la Dinamo, fie la Craiova, fie la Steaua, fie la Rapid, fie la echipa națională. Trebuie să-ți propui ceva, trebuie să-ți pui obiective. Dacă n-o faci, nu ești stimulat. Trebuie să mă stimulez, ca să mă bat pentru un scop”, a spus Viorel Moldovan pentru Telekom Sport.

Citește și:

Previous Când își va rezilia Neagoe contractul. Ultima recomandare a medicilor
Next Viorel Moldovan NU vine. Cine ar mai fi pe listă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *