Ce-i reproșează Alexandru David lui Ionel Dănciulescu: ”Aici a greșit”


Președintele lui Dinamo, Alexandru David, a explicat pe larg la Digisport care sunt nemulțumirile pe care le avea Ionel Dănciulescu, dar și ce are el să-i reproșeze.

”Înțeleg că are un alt drum pe care vrea să îl încerce, e o discuție pe care am avut-o cu el, sperăm să mai discutăm, nu știu dacă se mai poate face ceva, dar e alegerea lui. Mi-a explicat că a trecut destul de mult timp de când a reușit performanțe, că se plafonează. De mine a fost ascultat întotdeauna. Ionuț Negoiță știe că și-a dat demisia. Nu cred că au discutat, Danciu m-a anunțat pe mine și eu l-am anunțat pe Ionuț Negoiță. Poate că este și vina clubului, și a mea, poate și a lui Ionuț Negoiță, dar este și vina lui, pentru că atunci când crezi în ceva, trebuie să ai puterea să te bați pentru ele, trebuie să te lupți pentru fiecare idee, nu poți doar să expui idei și atât.

Poate trebuia să avem mai mult curaj în acest sezon și să mergem pe proiectul din play-out, să mergem cu jucători tineri. Nu ține neapărat de Florin proiectul ăsta. Noi am decis în vară, după ce am dat acele declarații despre faptul că obiectivul ar putea fi salvarea de la retrogradare și ne-am întâlnit și am spus că nu putem sacrifica încă un an și să ne luptăm să ajungem în play-off. Opinia generală a celor care au decis era nevoie să mai vină jucători și să deturnăm acel proiect cu tineri. Nu regret și eu sunt convins că o să vedeți un Dinamo puternic.

Nu este adevărat că avea doar 1000 de euro. Am avut zeci de discuții cu Danciu legate de acest aspect și a spus că nu a existat niciodată o nemulțumire legată de bani.

Orice antrenor este legat de rezultatele pe care le are, inclusiv Florin Bratu. Ionel Dănciulescu vorbește deja foarte relaxat. Dacă nu sunt rezultate este evident că poate fi demis.

Am fost surprinși când am auzit că pleacă. Credeam că anumite lucruri s-au rezolvat și se pare că nu a fost așa. Domnul Negoiță nu se mai implică în ceea ce înseamnă activitatea lui Dinamo. Eu de aseară de la 8 până acum când a trebuit să mergem la meci, am vorbit mai mult de 6 ore, e ca și când ar fi vorbit cu Ionuț Negoiță. Mai este timp să discute. O să mai discutăm cu el, dacă nu, o să căutăm soluții.

Am vrea să vedem determinare, să văd că dau totul pe teren”, a declarat Alexandru David.

 

-->
Previous Dănciulescu EXPLICĂ de ce și-a dat demisia
Next INCREDIBIL Salariul REAL pe care l-a avut Ionel Dănciulescu la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *