Ce-i îndepărtează pe sponsori de clubul Dinamo


În privința fotbalului, situația începe a se limpezi, fiindcă în ciuda matematicii invocate de fotbaliști și de Rednic, echipa nu pare capabilă să iasă din zona play-out. Dar mândria fanilor clubului din Ștefan cel Mare este dată de echipa de handbal, multipla campioană națională.

Cu 7 victorii din 10 partide, Dinamo a terminat pe primul loc în Grupa D și a mers în play-off-ul pentru optimile Champions League. Echipa are un milion de euro buget anual, dintre care aproape jumătate este susținut de Ministerul de Interne. Oricum, suma este mult mai mică decât a multor adversare din Occident, cu bugete de 6 sau 7 milioane de euro. Cei de la Fanatik afirmă că cei ce doresc să investească la clubul sportiv au parte de tot felul de controale din partea Ministerului. Iar pentru orice mică chestie, oamenii de afaceri riscă penalizări mari care-i îndepărtează de fenomen.

Acest lucru i-a făcut pe potențialii sponsori să se sperie și să nu mai dorească să dea bani. “Cum să mai bage lumea bani la Dinamo, dacă trebuie să te duci să te umilești? Le dai și bani și tot tu trebuie să te simți îndatorat! Le trimit pe cap zeci de controale și de aia se feresc mulți oameni cu bani“, dezvăluie surse din interiorul clubului pentru sursa citată.

Citește și:

Probleme mari la mijlocul terenului. Detaliul care i-a scăpat lui Rednic

-->
Previous Declarație INTERESANTĂ a lui Salomao înaintea meciului cu CFR Cluj
Next Ce se întâmplă cu Abdel Diarra și Andy Kawaya

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *