Ce i-au cerut suporterii lui Gabi Torje


La finalul partidei din „Ștefan cel Mare”, fanii din Peluza Cătălin Hîldan, acționari în club prin programul DDB, au transmis pe Facebook un mesaj către jucători.

În ciuda celor 6 înfrângeri consecutive, suporterii lui Dinamo sunt la fel de apropiați de echipă. Așa cum probabil nicio altă comunitate de fani nu ar putea fi alături de o echipă care pierde de aproape de luni meci de meci in Liga 1. Suporterii spun că vor susține echipa în continuare și au avut un mesaj pentru Gabi Torje, pe care-l văd liderul echipei.

„Când pare că nu mai este lumină, cântăm și mai tare. Doar așa vom ieși din beznă. Trage-i după tine, Torje! Explică-le ce înseamnă câine până la moarte.

Istoria îi va pedepsi nu doar pe cei care au încercat să îngroape clubul, ci și pe cei care au vorbit nesăbuit despre numele Dinamo.”

Postarea lui Torje pe contul său de Instagram

„Nimeni nu va avea meciuri ușoare cu noi, nici nu știu cum îl cheamă pe fundașul lor dreapta, care a zis ca ar fi o rușine să nu bată pe Dinamo. Să nu uite că Dinamo e o emblemă în România! Botoșaniul n-are niciun trofeu în istoria fotbalului românesc. Să se gândească înainte să vorbească de Dinamo București! (Gabi Torje)
– comunicat PCH

Gabi Torje, cel care a marcat primul gol pentru „câini” după o lună și jumătate, i-a răspuns la final lui Andrei Patache, fundașul moldovenilor afirmând înainte de joc că „ar fi o rușine” să nu o învingă pe gruparea roș-albă.

„Nimeni nu va avea meciuri ușoare cu noi, nici nu știu cum îl cheamă pe fundașul lor dreapta, care a zis ca ar fi o rușine să nu bată Dinamo. Să nu uite că Dinamo e o emblemă în România! Botoșaniul are doar sportivi de contact, de lupte, care au ajuns la Olimpiadă. FC Botoșani n-are vreun titlu în istoria fotbalului românesc. Să se gândească înainte să vorbească de Dinamo București!.

Cine analizează fiecare meci cred că-și va da seama că am arătat mult mai bine decât cu FCSB, din toate punctele de vedere. Suntem în creștere, am avut și absenți, jucători noi. Venim cu plusuri. Dinamo nu se va bate la evitarea retrogradării.

Am avut ocazii și înainte de a se stinge nocturna. Nu s-a stins și nocturna și n-a mai jucat bine Botoșaniul după aceea. Au avut gol dintr-o schimbare de direcție și un penalty, care am înțeles că a fost, dar n-am văzut bine. Probabil toți se așteptau după 0-2 în minutul 17 să luăm 5, dar am arătat maturitate. Suntem pregătiți, putem pune presiune cu o echipă foarte bine cotată”, a declarat Torje.

Citește și:

De ce a picat nocturna în timpul meciului

Previous De ce a picat nocturna în timpul meciului
Next Prima reacție a lui Rednic despre întoarcerea la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *