Ce-i așteaptă pe jucătorii dinamoviști. Anunț uriaș al DDB


Conducătorii lui Dinamo îi așteaptă la București pe spaniolii Pablo Cortacero și Juan Melero, dar, până atunci, elevii lui Gigi Mulțescu, plus membrii staff-ului tehnic, au efectuat testele COVID la Săftica.

În funcție de rezultatul acestora, mâine se va cunoaște dacă se revine la antrenamente și cu cine vor aborda ”câinii” ultimele 7 etape din play-out. Iar șefii clubului, încă șefii clubului, vor să ia o decizie drastică, aceea de a-i ține pe jucători închiși la Săftica până la finalul campionatului, pentru a nu mai risca infectarea cu coronavirus. Rămâne de văzut dacă vor putea s-o pună în aplicare, cu niște fotbaliști ce-și așteaptă restanțele salariale pe mai multe luni. Și care stau deja de două săptămâni într-o izolare-carantină, primind informații minime dinspre conducere.

Fanii sunt în continuare alături de club

Suporterii din programul socios DDB au de gând să meargă până la TAS în privința ”cazului Andrei Vlad”. Astfel, ei au solicitat conducerii clubului să le pună la dispoziție hotărârea Comisiei de Recurs pentru a studia căile de atac la Lausanne. ”Justiția trebuie să fie legată la ochi și să folosească aceeași unitate de măsură, altfel îi cade balanța aia din mână”, au concluzionat dinamoviștii.

La DigSport, fostul arbitru internațional, Ion Crăciunescu, a vorbit pe seama cazului. ”Organizatorul competiției, adică Federația, avea obligația să constate neregula (folosirea unui jucător suspendat). Apoi, a doua zi cel târziu, trebuia să anunțe ambele echipe că meciul a fost pierdut cu 0-3 de către echipa care a folosit jucătorul suspendat. Cum să spui că e o simplă greșeală, când e vorba de niște cartonașe? Nu au avut curaj să judece. Prin regulamentul din 2018 s-au anulat toate contradicțiile între regulamente. Vina Federației este cât Casa Poporului”, a declarat Crăciunescu.

Citește și:

Dinamo cere înțelegere. Noua solicitare către LPF

Previous Dinamo cere înțelegere. Noua solicitare către LPF
Next Veste EXCELENTĂ astăzi în Ştefan cel Mare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *