Ce-i așteaptă pe ”câini” la Cluj. CFR a mai dat o lovitură. Anunțul lui Dan Petrescu


Dinamo va juca sâmbătă seară la Cluj, contra CFR-ului, pe un teren de unde rar a plecat cu puncte în ultimul deceniu. Situația la echipa din Ștefan cel Mare este neagră, niciun gol marcat, niciun punct în două runde. Roș-albii s-au pregătit sub comanda staff-ului lui Eugen Neagoe și vor întâlni o echipă secundă a ardelenilor.

Sau cel puțin asta a anunțat Dan Petrescu după 1-0 cu Maccabi, miercuri seară: ”Nu pot să mă gândesc decât la meciul cu Dinamo acum. Trebuie să găsesc soluții rapid, nu cred că mă voi baza în campionat pe jucătorii cu care am jucat și voi juca în retur cu Maccabi. Pentru israelieni e mai ușor, mi-aș fi dorit să am și eu cinci zile să lucrez tactic și să nu mai obosesc jucătorii. Era bine dacă nu aveam meci cu Dinamo, dar mergem înainte și vrem să învingem. Cei care intră, să-și dea viața, să demonstreze că merită să fie la CFR. Dinamo nu va fi pradă ușoară. Dinamo e Dinamo, tot timpul va fi așa, va fi meci greu”.

Gruparea din Gruia a rezolvat astăzi și transferul lui Mihai Butean, fundaș dreapta, unul dintre cei mai vânați jucători de pe piața transferurilor, iar fotbalistul de 22 de ani va intra direct să joace cu Dinamo! A anunțat chiar Dan Petrescu.

Citește și:

Previous Elhamed a semnat un supercontract și ar putea juca împotriva CFR-ului!
Next Ce se întâmplă cu Țucudean și ce șanse are să apară pe teren sâmbătă contra ”câinilor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *