Ce i-a spus Pițurcă lui Neagoe: ”La câte mi s-au cerut mie…”


Eugen Neagoe a făcut ieri o mică intervenție chirurgicală, ablatie, după infarctul suferit pe bancă la meciul dintre Dinamo și Universitatea Craiova, scor 2-0. Victor Pițurcă a vorbit cu antrenorul oltean și a dezvăluit ce glumă a făcut cu acesta zilele trecute.

De asemenea, fostul selecționer este sigur că Neagoe va reveni în curând pe banca unei noi formații din Liga 1.

hotel iceberg balcic-->

”Surprize de genul ăsta, neplăcute… Și mai glumeam, câte demisii mi s-au cerut mie, câte înjurături. Trebuia să fac vreo 250 de infarcturi…Cum să iau pastile? Nu, așa ești clădit. Eu cu Eugen Neagoe vorbeam foarte rar. Am vorbit atunci când mi s-a spus că va prelua Dinamo, și, în rest, nu am avut timp. Cred că a speriat pe toată lumea care era în fața micului ecran. Sper că va fi bine, va fi sănătos, ca să poată să antreneze în continuare. Pentru că asta e viața lui”, a declarat Victor Pițurcă pentru Telekom Sport.

”Geană” și-a reziliat săptămâna trecută contractul cu Dinamo după ce echipa din Ștefan cel Mare a suferit o nouă înfrângere la Iași. Patronul Ionuț Negoiță a luat decizia să nu-l mai aștepte pe antrenor să-și revină, ci să se aducă un înlocuitor.

Citește și:

Ce prețuri sunt la bilete pentru Dinamo-Hermannstadt

Previous Ce prețuri sunt la bilete pentru Dinamo-Hermannstadt
Next Ce se întâmplă cu transferul lui Cosmin Matei. Ce a făcut Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *