Ce i-a spus Pițurcă lui Neagoe: ”La câte mi s-au cerut mie…”


Eugen Neagoe a făcut ieri o mică intervenție chirurgicală, ablatie, după infarctul suferit pe bancă la meciul dintre Dinamo și Universitatea Craiova, scor 2-0. Victor Pițurcă a vorbit cu antrenorul oltean și a dezvăluit ce glumă a făcut cu acesta zilele trecute.

De asemenea, fostul selecționer este sigur că Neagoe va reveni în curând pe banca unei noi formații din Liga 1.

”Surprize de genul ăsta, neplăcute… Și mai glumeam, câte demisii mi s-au cerut mie, câte înjurături. Trebuia să fac vreo 250 de infarcturi…Cum să iau pastile? Nu, așa ești clădit. Eu cu Eugen Neagoe vorbeam foarte rar. Am vorbit atunci când mi s-a spus că va prelua Dinamo, și, în rest, nu am avut timp. Cred că a speriat pe toată lumea care era în fața micului ecran. Sper că va fi bine, va fi sănătos, ca să poată să antreneze în continuare. Pentru că asta e viața lui”, a declarat Victor Pițurcă pentru Telekom Sport.

”Geană” și-a reziliat săptămâna trecută contractul cu Dinamo după ce echipa din Ștefan cel Mare a suferit o nouă înfrângere la Iași. Patronul Ionuț Negoiță a luat decizia să nu-l mai aștepte pe antrenor să-și revină, ci să se aducă un înlocuitor.

Citește și:

Ce prețuri sunt la bilete pentru Dinamo-Hermannstadt

-->
Previous Ce prețuri sunt la bilete pentru Dinamo-Hermannstadt
Next Ce se întâmplă cu transferul lui Cosmin Matei. Ce a făcut Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *