Ce i-a spus Cornel Țălnar lui Grozav. Conversație fabuloasă


Cornel Țălnar a dezvăluit ce i-a transmis lui Gicu Grozav înainte ca acesta să semneze cu Dinamo. El o povestit toată discuția pe care a avut-o cu nepotul său pentru prosport.ro.

„Vă daţi seama că am avut şi eu o contribuţie în transferul său. I-am şi spus: ‘Băi, băiatule, în ţară, uită să joci la altă echipă, doar la Dinamo!’. Bine, şi el e ‘câine’, prin faptul că unchiul lui, adică eu (n.re.d – râde)…l-am crescut sub dominaţia dinamovistă, a ‘câinilor roşii'”, a spus Cornel Ţălnar pentru ProSport.

Apoi, actualul federal a continuat: „El e un băiat extraordinar şi mă bucur din suflet că a ajuns la Dinamo, că a reintrat în circuit. A avut câteva oferte foarte bune din străinătate. Din Asia, Grecia, Rusia, de la echipa lui Bicfalvi (n.red. – Ural), dar cea mai bună era de la Zurich, dar cineva îl tot păcălea, zicea că-l duce pe nu ştiu unde, şi atunci i-am spus să joace în ţară.

‘Uite, Gicane, că nu te-ai mai dus nicăieri! Hai dă-i drumul la treabă’, i-am spus, şi atunci a ales să joace acasă. Am vorbit şi cu Cosmin Contra şi a zis şi el că Gicu trebuie să joace, să reintre în circuit, şi apoi poate să ajungă şi la naţională. Chiar e nevoie de el, că de multe ori a decis partidele de unul singur”

-->
Previous Tamaș dezvăluie cu cine a ținut în copilărie dintre Dinamo și Steaua. Unde s-a simțit mai bine
Next Borcea, declarații de ULTIMĂ ORĂ despre Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *