CE GEST Patrick Ekeng, comemorat în Polonia printr-un gol


Zi neagră pentru suporterii dinamoviști. Se împlinesc 3 ani de la moartea lui Patrick Ekeng și toate gândurile astăzi merg spre mijlocașul adus de Mircea Rednic în Ștefan cel Mare, care și-a dat viața pe teren, la propriu, în meciul dintre Dinamo și Viitorul, disputat pe 6 aprilie 2016.

La 7 minute după ce a fost introdus pe teren de actualul antrenor dinamovist, Patrick Ekeng s-a prăbușit pe teren fără să fie lovit de vreun adversar și a rămas inert. Ambulanța a pătruns ulterior pe teren și a fost transportat la Spitalul de Urgență în acea seară neagră, în care jucătorul lui Dinamo și-a dat sufletul în tricoul ”câinilor”. În prezent este încă un proces pe rol pentru a se stabili exact cine sunt vinovații pentru faptul că Ekeng nu a putut fi resuscitat.

Sergiu Hanca nu l-a uitat pe fostul său coleg de la Dinamo. A ținut morțiș să marcheze în meciul disputat aseară. Fostul căpitan al ”câinilor” a deschis scorul aseară în meciul cu Lechia Gdansk, 2-0, transformând un penalty în minutul 74. De asemenea, el a creat și faza de la al doilea gol al întâlnirii. Sergiu a dedicat reușita lui Patrick Ekeng printr-un mesaj special: ”Patrick Ekeng, trei ani fără tine, pentru totdeauna în inima mea”, a fost mesajul scris pe un tricou alb purtat de Hanca.

Hanca a marcat în fiecare an de la trecerea la cele veșnice a lui Patrick Ekeng. În 2017 a înscris un gol superb în tricoul lui Dinamo contra celor de la CFR Cluj, meci terminat 0-3 pentru echipa din Ștefan cel Mare. În 2018, tot pe 6 mai, a marcat contra celor de la Gaz Metan Mediaș, în deplasare, într-un meci terminat 2-3 pentru ”câini”.

VEZI VIDEO CU GOLUL AICI

Pentru Sergiu Hanca este a doua reușită în tricoul lui MKS Cracovia, formație la care a ajuns în această iarnă. Fostul dinamovist are contract cu echipa din Polonia trei ani și jumătate. În prezent, Cracovia este pe locul 4 în campionat, iar ultimul meci se va disputa pe 18 mai.

Citește și:

Cum îl ajută și Gnohere pe Montini! Drum liber pentru italianul ”câinilor”

-->
Previous Cum îl ajută și Gnohere pe Montini! Drum liber pentru italianul ”câinilor”
Next EXCLUSIV Reacția lui Mircea Lucescu după ce s-a scris că blochează Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *