--> -->

CE FRUMOS Dragoș Grigore e fidel până la căpăt. Ce a spus despre Dinamo


-->
Dragoș Grigore a semnat în vară cu Ludogorets Razgrad, echipă unde mai joacă un alt dinamovist, Cosmin Moți, dar s-a accidentat și nu a apucat să joace niciun meci oficial în tricoul bulgarilor. El se antrenează în Antalya și vorbește despre Dinamo în cei mai frumoși termeni.

”Referitor la Dinamo, n-aş vrea să comentez, nu ştiu ce se întâmplă, nu mi se pare corect să-mi dau cu părere. Eu le doresc tot binele, le doresc să aibă rezultate şi să devină o forţă a fotbalului românesc. Din punctul meu de vedere, în viaţa fiecărei echipe apar astfel de momente. Important este să gestioneze cum trebuie această situaţie. Eu cred că au capacitate să iasă din această zonă în care se află, momentan. (n.r. despre Mircea Rednic) De-aia a şi venit, să redreseze situaţia de la club. Eu cred că poate să o facă, dar nu poate de unul singur, are nevoie de ajutor.

(n.r. Ai vreo favorită la titlu?)Nu. (n.r. Cine crezi că ia titlul?) Sincer să fiu, nu mă interesează cine ia titlul. Mă interesează doar ce se întâmplă la Dinamo, pentru că este echipa care m-a format. Datorită lui Dinamo sunt aici şi n-aş putea să menţionez o altă echipă”, a mai spus Grigore.

Citește și:

Cosmin Moți, nouă declarație de dragoste pentru Dinamo

-->
Previous Cosmin Moți, nouă declarație de dragoste pentru Dinamo
Next SCHIMBĂRI MARI Cum ar putea arăta echipa de start la primul meci din campionat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.