Ce fost portar a ajuns la Dinamo


Alessandro Caparco (38 de ani), fostul portar din Superliga, s-a înțeles cu Dinamo și va lucra în staff-ul lui Ovidiu Burcă. Acesta a fost dorit cu insistență de Ovidiu Burcă în staff-ul său, iar fostul portar italian a acceptat propunerea.

Ovidiu Burcă a confirmat informația oferită de ProSport de pe 26 august, iar antrenorul echipei din Ștefan cel Mare a anunțat că Alessadro Caparco urmează să ajungă la echipă în cursul zilei de marți, 30 august.

„Da, informația prezentată de voi e reală! Ne-am înțeles cu Ale și îl așteptăm azi la Săftica, la antrenament”, a spus Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, pentru ProSport.

Alessandro Caparco (38 de ani) s-a retras din cariera de jucător profesionist de fotbal pe 10 august 2020, de la Poli Iași. Fostul portar italian a ajuns prima dată în România în septembrie 2010, la ASA Târgu Mureș, iar apoi a mai evoluat pentru Poli Iași, Concordia Chiajna și Dunărea Călărași. În Italia, Caparco a mai jucat pentru Moncalieri, Torino U19, Ivrea și Grosseto.

Dinamo a retrogradat în Liga a 2-a la finalul sezonului 2021 – 2022 din Superliga, după ce a pierdut barajul de menținere/ promovare cu U Cluj. După ce a ajuns în eșalonul secund, echipa din „Groapă” a întâmpinat probleme.

Trupa condusă de Ovidiu Burcă a jucat patru meciuri în sezonul 2022 – 2023 din Liga 2, iar „câinii” au bifat o victorie și au pierdut trei meciuri. Astfel, Dinamo ocupă locul 18 în clasamentul ligii secunde, la egalitate cu Unirea Constanța și Șirineasa și la 7 puncte în spatele liderului Viitorul Șelimbăr.

Citește și:

Alibec, dorit înapoi la FCSB. Dică: ”Gândeam”

Previous Negocierile cu Șerdean continuă și miercuri
Next Șerdean aproape de a ceda acțiunile

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *