Ce fost dinamovist și-a anunțat revenirea


Marius Alexe a vorbit despre posibilitatea de a reveni la un moment dat la Dinamo, club care l-a lansat în fotbalul mare.

Ca fotbalist, Marius Alexe a avut o carieră măcinată de accidentări, astfel că nu a putut să-şi atingă adevăratul potenţial. A crescut în Ştefan cel Mare şi era anunţat ca unul dintre cei mai talentaţi jucători din generaţia sa. Ajuns la 32 de ani, fostul internaţional român a rămas liber de contract în decembrie 2019 şi nu a mai continuat cariera de jucător.

În schimb, acesta şi-a deschis o academie de juniori. Cu meciuri şi în Serie A, Alexe lucrează la o filială a Academiei Udinese în România.

Fostul atacant nu ar exclude o revenire la Dinamo la un moment dat, aşa cum au făcut-o şi Cosmin Moţi sau Bogdan Gavrilă.

”Cu siguranţă, pentru asta muncesc, pentru asta învăţ în fiecare zi, însă nu vreau să ard etapele, îmi doresc să… cum am făcut ca fotbalist, nu m-am făcut de râs, i-am dat totul.

Am crescut de la un copil de nouă ani pana la echipa mare la 18 ani. Aşa îmi doresc şi acum, să îmi dezvolt această academie, să vină rezultatele de aici şi apoi totul să vină natural şi să fie continuarea carierei mele”, a declarat Marius Alexe, pentru Orange Sport.

Citește și:

Visul secret al Laurei Cosoi: ”M-aș muta în Maramureș”

Previous Ce mijlocaș își dorește Dinamo
Next Jonathan Rodriguez va semna cu Sepsi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *