Ce fost campion s-ar întoarce la Dinamo


-->
Cosmin Moți (37 de ani), fost campion cu Dinamo în 2007, aflat în conducerea bulgarilor de la Ludogorets după retragerea din activitate, spune că ar fi dispus să se reapuce de fotbal pentru a-i ajuta pe „câini” în ligile inferioare.

Varianta propusă de fostul fundaș pentru Dinamo e un restart care să se producă în Liga 4. Moți a fost întrebat dacă ar fi dispus să evolueze pentru „câini” în ligile inferioare, iar răspunsul acestuia a fost unul pozitiv.

Om de bază în echipa care le-a adus roș-albilor ultimul titlu, acesta e convins că foștii jucători ai lui Dinamo vor fi dispuși să ajute sub o formă sau alta echipa retrogradată la finalul lunii mai în liga secundă.

„[Ai putea juca pentru Dinamo în ligile inferioare?] Nu ştiu dacă aş mai putea, dar cred că da. Nu m-am mai antrenat de un an de zile, dar dacă aş putea să îi ajut şi dacă ar fi nevoie, m-aş apuca iar”, a spus Cosmin Moți, conform Orange Sport.

„Trebuie făcut un proiect serios, trebuie ştiut de la început ce facem, cum facem, unde facem şi cu cine facem. Părerea mea e că, dacă se începe din divizia a patra sau de unde se începe un proiect serios, cred că vor fi oameni care ar susţine financiar echipa, vor fi jucători dinamovişti care ar veni să ajute.

Şi, de ce nu, până să ajungă Dinamo din nou în prima ligă, poate dă Dumnezeu şi avem şi stadion nou. Şi aşa proiectul şi numele Dinamo ar fi mult mai atractive pentru anumiţi investitori”, a mai spus Moți, conform sursei citate.

Citește și:

Răuță refuză să continue cu Dinamo: ”Banii în 2023”

Previous Steliano Filip o amenință pe Dinamo
Next Radu: „Încerc să ma înțeleg cu Zăvăleanu”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *