--> -->

Ce-a făcut Penedo în primul amicalul al Panama din 2018. A dat de un vis urât al ”câinilor”!


-->
Au început meciurile amicale pe mapamond, iar în această seară, la Brondby. reprezentativa Panama a avut partidă cu ”naționala” Danemarcei. Dinamovistul Jaime Penedo a fost integralist, fiind unul dintre oamenii importanți ai surprizei de la Mondialul din Rusia, și-a simțit pe propria piele cum este să joci contra nordicilor, care au fost în grupa noastră de calificare la turneul final.

Danezii s-au calificat și ei la Mondialul din vară și-au reușit să-l învingă doar o singură dată pe portarul ”câinilor”, după reușita lui Pione Sisto. Panamezii au fost învinși cu 1-0, dar Jaime a făcut un meci foarte bun în fața unor atacanți redutabili precum Nicolai Jorgensen, Delaney. Lasse Schone sau Erikssen. Până la urmă, Penedo a fost bătut de Sisto în minutul 69, după pasa lui Delaney.

Pione Sisto este și el cunoscut dinamoviștilor, chiar dacă a fost un coșmar pentru ”câini”. În poate cel mai negru amical internațional pe care roș-albii l-au avut vreodată, în iarna 2015, când Dinamo a fost umilită de ”naționala” Under 21 a danezilor, scor 1-7, iar puștiul pe atunci al nordicilor a marcat un hattrick!

Citește și:

Care sunt cei 4 fotbaliști care au contract doar până în mai!

-->
Previous Care sunt cei 4 fotbaliști care au contract doar până în mai!
Next Emoții mari la decolare pentru națională

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.