Ce a făcut Bokila ca să nu se întâlnească cu antrenorul lui Dinamo în Slovenia


Întâlnire de gradul 3 în Slovenia. Clujenii și dinamoviștii stau la doar 300 de metri la Maribor şi se antrenează pe aceleaşi terenuri. Aşa că astăzi s-au intersectat în Slovenia, acolo unde ambele echipe se află în cantonament. Pentru a evita o întâlnire cu Cosmin Contra, Jeremy Bokila a preferat să ocolească prin pădure până la terenul de antrenament.

„Nu sunt dezamăgit de Bokila. Dacă i-a făcut vreo promisiune lui Cosmin, e problema între ei doi. Am văzut că e supărat pe el Cosmin, dar o să-i treacă repede. Ăsta e fotbalul, se întâmplă astfel de lucruri” – a spus Adrian Mutu la Dolce Sport.

Cosmin Contra însă a promis că nu va uita niciodată trădarea jucătorului pe care el l-a făcut cunoscut în România și l-a luat după el până și în China.

”Bokila nu mai există pentru mine, nici ca om, nici ca fotbalist. Nici el, nici impresarul lui. El ne-a fost propus fiindcă nu mai jucase în ultimii ani. Si a reacționat cum a reacționat. Ce să mă mai sune?! Nu vreau sa aud nicio explicație, gata!”, a declarat antrenorul lui Dinamo pe 21 iunie.

Previous Contra: ”Salomao ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele”
Next Contra dezvăluie ce jucători vrea să aducă la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *