Ce făcea Albin când toată lumea îl căuta şi nu dădea de el


Albin părăseşte astăzi România, după ce a fost adus în țara noastră ca o adevărată vedetă! 15.000 de euro salariu pe lună avea mijlocașul uruguayan și 50.000 de euro a plătit Negoiță la cei trei impresari care au venit cu el în momentul semnării contractului.

Au fost mai multe momente tensionate între Contra și Albin, iar ultimul a fost când sud-americanul n-a apărut la ședința de pregătire separată programată de antrenorul lui Dinamo. Atunci, Cosmin Contra și cei din staff-ul său l-au căutat telefonic pe mijlocaș și nu l-au găsit.

Până la urmă, dinamoviștii au dat de Albin în camera lui de hotel. Au fost mai mult decât surprinși: „Stătea și se juca pe telefon, „Angry birds” sau ceva de genul ăsta. A fost maximum!”, scrie gsp.ro. „Guriță” n-a mai rezistat și a explodat: „Gata, nu accept astfel de comportamente! Nu iert pe nimeni, nici dacă e din familia mea”.

Citește și:

Cine este primul pe lista de transferuri a ”câinilor”

-->
Previous Cine este primul pe lista de transferuri a ”câinilor”
Next Primesc bani chiar dacă au fost eliminați de Athletic Bilbao

1 Comment

  1. Avatar
    Reddog
    august 17, 2017
    Răspunde

    Cit de fraier sa fii sa dai 50″ comision pentru un jucator gras si, se vedea si pe fata lui , fara caracter ?? Care smecher la club a bagat ceva in buzunar ?? Rusine !!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *