CE ELEGANT! Răspunsul lui Adrian Mutu pentru Gigi Becali și Mihai Stoica


Directorul general al dinamoviștilor, Adrian Mutu, a demostrat astăzi că a devenit un domn pe măsura funcției pe care o are în prezent la echipa din Ștefan cel Mare. Și le-a dat un răspuns pe măsură rivalilor de la FCSB.

”Eu n-am văzut în niciun campionat serios din lume o asemenea caterincă ieftină făcută de cei mai importanți oficiali ai unui club cu referire la rivalele care reprezintă aceeași țară în competițiile europene. Nu mă regăsesc într-un astfel de fotbal și nu voi face parte din acest circ nici eu, nici Dinamo. Mi se pare de prost gust să îți jignești rivalii care reprezintă ca și tine, România în Europa, profitând de un context în care unii au avut mai mult sau mai puțin noroc la tragerile la sorți”, a declarat Adrian Mutu.

hotel iceberg balcic-->

Ce a declarat Gigi Becali astăzi

„Hai să și glumim. În 1948 s-a înființat ceva, care ne aduce bucurii. Norocul nostru că s-a înființat Dinamo. Da, are galerie și îi felicit pe suporteri. Ei fac șiretlicuri cu noi, scriu «Doar Dinamo București». Acum este doar Steaua. Bine că există Dinamo, ca să prelungească bucuria noastră.”

Ce a scris Mihai Stoica după meci

Citește și:

Nascimento a avut galerie la Bilbao. Cine a fost alături de mijlocaș

Previous Nascimento a avut galerie la Bilbao. Cine a fost alături de mijlocaș
Next Vojnovici a reușit minunea aseară

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *