Ce a discutat astăzi Negoiță la FRF


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, este din ce în ce mai aproape de a deveni noul selecționer al României. Pentru a nu lăsa loc de interpretări, astăzi președintele FRF l-a chemat pe Ionuț Negoiță la Casa Fotbalului pentru a negocia cu acesta în ce condiții ar putea părăsi tehnicianul ”câinilor” haita.

Surse din cadrul FRF au dezvăluit că Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a mers azi la Casa Fotbalului pentru a discuta cu Răzvan Burleanu posibila instalare a lui Cosmin Contra pe postul de selecționer. Discuțiile s-au terminat în jurul orei 16:50, când Negoiță a părăsit sediul FRF, anunță gsp.ro.

Contra, 41 de ani, mai are contract cu Dinamo până în 2019. Acesta a mai antrenat la Poli Timișoara, Petrolul, Fuenlabrada, Alcorcon, Getafe, Guangzhou R&F. La Dinamo a fost numit în iarnă.

Cosmin Contra a dezvăluit azi, într-o conferință de presă, că ieri a avut o întâlnire cu Mihai Stoichiță și Andrei Vochin în care a spus că este disponibil să meargă la echipa națională dar încă nu au negociat contractul.

Citește și:

Contra a confirmat: ”Decizia e a lor”

Previous Contra ia decizii drastice la Dinamo
Next Rednic le-a vorbit belgienilor despre națională

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *