--> -->

Ce a discutat astăzi Monica Iagăr cu suporterii


-->
Președintele CS Dinamo, Monica Iagăr, s-a ținut de cuvânt, după interviul de ieri oferit site-ului doardinamo.ro, și-a venit astăzi să vândă bilete suporterilor pentru meciul de luni seară, după care a dialogat cu ”ultrașii” și cu sportivii strânși în fața arenei din Ștefan cel Mare.

Conform informațiilor oferite de liderii fanilor dinamoviști, până la această oră s-au vândut 25.000 de bilete pentru Derby de România.

Șefa clubului sportiv a stat de vorbă aproximativ 20 de minute cu ”ultrașii”, atacându-se diverse teme de discuție. Doardinamo.ro vă oferă câteva detalii de la ”ședință”:

Monica Iagăr: „Dacă voi credeți că e ușor de condus un club ca Dinamo, vă invit o zi eu, o zi voi. Hai, alegeți-vă, să vedem cine vine să conducă! Credeți că e ușor și se face totul cât ai bate din palme. Și eu vreau să se rezolve cât mai repede cu stadionul, fac eforturi să rezolvăm, e un proces de durată. Noi vrem stadionul, două părți, trei părți, cu domnul Badea, cu domnul Negoiță, cu echipa, cu Adi Mutu, nu contează. Toată lumea își dorește stadionul. Dar nu este o coală A4, este o entitate. Nu știu să vă spun exact când, poate fi mâine, poimâine, nu avem timing”

Suporteri: „Oricare dintre noi ar conduce mai bine clubul. Forța Steaua, nu? Să știți că avem și noi în galerie oameni cu studii, pricepuți în diverse domenii, mai mult, au ingredientul de bază dinamovist. Oricând, acceptăm”

Monica Iagăr: „Eu vreau să fac curățenie în bază, dar n-am personal. Nu pot antrena nicio firmă, legal, atunci încerc să-mi fac treaba cum pot, cu cei din club. Dacă voi chiar ne iubiți și sunteți dinamoviști, facem curățenie cu toții, hotărâm ziua și ora, ne strângem și ieșim cu toții!”

Suporterii: „Păi venim cu grupe de copii de la FC Dinamo, dar ne lăsați să ne antrenăm fără bani în bază”

Monica Iagăr: „Un privat pe domeniul statului nu se poate fără bani!”

Suporteri: „Vă lăsăm „amintire” bannerul cu „Vrem stadion fără pistă”, poate nu-l mai dați jos, mai avem și altele”

Monica Iagăr: „Mi-ai stricat și D-ul ăla! Cine trece prin fața arenei, dacă e străin, nu realizează că aici e clubul lui Dinamo. Am dat și 200 de euro pe el, să-mi strângeți bani, acum, după ce luați bilete, să plătiți paguba”i

Citește și:

PUNCT FORTE pentru Dinamo. Un jucător s-a refăcut

-->
Previous INTERVIU Adrian Mutu: ”Este o chestiune de ore”
Next Dinamo II a bătut Astra II cu 6 jucători de la prima echipă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.