Ce discurs dur a avut Contra în fața jucătorilor


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, este foarte nemulțumit de acest început de campionat și a promis că va tăia în carne vie de acum dacă nu reușesc să urce rapid în clasament după următoarele etape. Dinamo are trei înfrângeri și trei victorii în acest început de campionat și este pe locul 6, cu 9 puncte acumulate.

„Gata! S-a terminat joaca, nu mai fac concesii pentru nimeni! Cum a plecat Albin vor mai pleca și cei care nu vor performanță. Vreau să conștientizați că sunteți buni și că nu acesta e nivelul nostru. În următoarele cinci jocuri trebuie să urcăm serios în clasament, așa că nu mai accept niciun pas greșit! Vreau victorii legate, să văd că sunteți constanți”, a fost mesajul dur transmis Contra jucătorilor, conform gsp.ro.

Pe ce se bazează antrenorul de 41 de ani? Programul imediat al „câinilor” nu arată deloc rău! Următoarele cinci partide sunt cu Sepsi, Voluntari, Timișoara, Craiova și Chiajna. Cel puțin la nivel teoretic, Dinamo are avea un meci greu doar cu oltenii lui Mangia. Dar nici „leii” nu au excelat în acest start de sezon, mai ales când au întâlnit echipe cu nume precum FCSB sau Astra, reușind doar remize. Iar victoriile adunate au fost mai mereu la limită.

Citește și:

VIDEO Moți a marcat gol în play-off-ul Europa League

-->
Previous Dănciulescu: ”Este un eșec al nostru”
Next VIDEO Moți a marcat gol în play-off-ul Europa League

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *