Ce a declarat Cristi Bobar, despre o revenire la Dinamo


Fostul director sportiv al lui Dinamo, Cristi Bobar n-ar refuza o revenire la Dinamo, unde a ocupat timp de patru ani funcția de director sportiv până în 2015.

„Știam că vor veni transferuri la Dinamo și știam că sunt transferuri bune. Contra și Mutu nu fac transferuri doar așa să fie făcute. Au relații foarte bune și era clar că vor aduce jucători valoroși. Cred că e bine că nu se schimbă în fiecare pauză câte 8-9 jucători. E un lucru bun ăsta.

Am rămas în relații bune cu Negoiță de când am plecat. Ne mai sunăm, dar nu s-a pus problema revenirii mele la Dinamo. Cel puțin momentan. Noi am lucrat la început în perioada de insolvență și am făcut-o foarte bine. Cei de acolo au fost foarte corecți față de mine și eu la fel față de ei. Eu am avut o relație bună la Dinamo și cu suporterii. Nu se știe niciodată…”, a declarat Bobar pentru GSP.ro.

Președintele celor de la Cetate Deva susține că va părăsi echipa dacă nu va avea un buget bun de promovare.

„Contractul meu cu Cetate Deva e încă valabil. Am încercat să promovăm, dar între timp a fost arestat primarul de acolo. Situația e neclară acum. Deocamdată mai am contract un an de zile, dar depinde foarte mult de bugetul care se va vota. Dacă nu va fi un buget de promovare eu n-am ce căuta la Divizia C. Și cu Ousmane e aceeași poveste, va reveni doar dacă vor fi condiții de promovare”.

„PÂNĂ ACUM BĂTEAM STEAUA DOAR LA SUPORTERI”

„La titlu se vor bate Steaua, Dinamo, CFR și Craiova. Probabil tot ca anul trecut, dar acum e greu să-ți dai seama. E clar că la Dinamo Contra a făcut minuni de când a venit. Cred că cel mai important transfer e că a rămas Contra.

Nedelcearu era ca o schijă la începuturile lui la Dinamo și acum e ca un gladiator. Steliano, la fel, l-a luat Mulțescu într-un turneu, era firav și acum e căpitanul lui Dinamo. S-au schimbat foarte mult în bine jucătorii de acolo.

Important e că Dinamo se bate acum cu Steaua de la egal la egal în teren. Înainte câștigau doar suporterii lui Dinamo fără drept de apel. Când eram eu la Dinamo erau jucători cu salarii de 1500-2000 de euro. Nici nu se compara cu ce echipă avea atunci Steaua”.

Cristi Bobar, păstrează legătura cu jucătorii lui Dinamo.

„Eu mai vorbesc cu jucatori de acolo și chiar au condiții foarte bune la Dinamo. Au apartamente, mașini noi. Din punct de vedere al condițiilor Dinamo e în primele 3 echipe.

Au și un cantonament foarte bun. Într-adevăr există restanțe de o lună la salarii, dar vor fi achitate cu siguranță. Negoiță nu obișnuiește să lase întârzieri, mai ales că înainte să vină el la Dinamo erau restanțe de câteva luni bune la salarii”, a declarat Cristi Bobar pentru Gsp.ro.

 

Previous Cosmin Contra a declarat că încă mai așteaptă transferuri
Next Rivaldinho "Eram brazilian, acum sunt câine roșu"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *