Ce decizii a lui Uhrin după Paște


Antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin Jr., încearcă să îi aducă pe jucători la nivelul maxim chiar la meciurile de baraj și le-a pregătit un regim spartan „alb-roșiilor”.

Dinamo se pregătește de primul baraj de menținere în Liga 1 din istorie, însă până atunci mai are de disputat trei meciuri, cu Academica Clinceni, FC Botoșani și UTA.

După victoria cu Gaz Metan Mediaș, jucătorii lui Dusan Uhrin Jr. au primit două zile libere de Paște, în Sâmbăta Mare și în ziua de Paște.

Din informațiile FANATIK, luni, 25 aprilie, chiar a doua zi de Paște, Dinamo a revenit la Săftica, unde a intrat în regim de cantonament, cu două antrenamente pe zi.

„Câinii” iau masa de prânz la baza de pregătire, au o perioadă de odihnă, după care după-amiază urmează un nou antrenament, cu mare accent pus pe condiția fizică.

Dusan Uhrin adoptă o strategie care are ca singur scop pregătirea jucătorilor pentru dubla manșă de la baraj și sacrifică astfel ultimele trei meciuri de campionat, care practic nu mai au nicio miză. Meciul cu Academica Clinceni este aproape o simplă formalitate, în timp ce cu FC Botoșani și UTA e oricum foarte greu pentru Dinamo să câștige.

Florin Prunea a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că este de acord cu strategia gândită de Dusan Uhrin.

Prunea: „Strategia lui Uhrin este corectă”

„Dinamo a avut timp să se pregătească și cred că strategia lui Dusan Uhrin este corectă. Am văzut și jucătorii că sunt obosiți. Înseamnă că s-au încărcat fizic. Cred că obiectivul e ca jucătorii să fie foarte pregătiți din punct de vedere fizic la ora barajului.

Calitatea jucătorilor e peste locul din clasament, dar acolo e clar că au fost probleme de antrenorat, la toate nivelurile. Jucători nepregătiți, accidentări multe… Dar se pare că asta este cheia. La ora barajului echipa să fie foarte pregătită din punct de vedere fizic și să poată să alerge mai mult decât adversarii”, a explicat fostul oficial al lui Dinamo.

Citește și:

Alexandru Rafila vorbește de valul 6 Covid

-->
Previous Ce veste bună a primit Dinamo
Next Dorin Șerdean are datorii la Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.