Ce decizie radicală au luat dinamoviștii după meciul de la Cluj


”Câinii” nu-și revin după ce au pierdut aseară nemeritat trei puncte importante cu o echipă care se va bate la campionat. Chiar dacă au dominat meciul, mingea nu a intrat în poarta lui Cosmin Vâtcă și o eroare mare de arbitraj a centralului Găman a făcut ca CFR-ul să câștige cu 1-0. Ca să nu se mai repete această istorie neagră, Dănciulescu a anunțat ce intenționează să facă.

„E frustrant că nu poți pleca cu minimum un punct pentru că un om care ar trebui să fie imparțial nu a judecat corect o singură fază. Dinamo cu el are o istorie negativă, au fost greșeli mari de arbitraj cu George Găman la mijloc. Speram să fie o coincidență nefericită, dar când ne arbitrează este o oarecare intenție.

Cu dreptatea nu facem nimic, punctele nu ni le dă nimeni. Vom face o cerere la CCA să nu îl mai delege pe George Găman la meciurile noastre. Nu avem nimic de reproșat altor arbitri, vorbim doar de George Găman, e normal să fie anumite greșeli de arbitraj, dar aici este o istorie care se repetă”, a spus directorul sportiv al lui Dinamo la Digi Sport.

Citește și:

Ce a spus Steliano Filip după eșecul cu CFR Cluj

-->
Previous Ce a spus Steliano Filip după eșecul cu CFR Cluj
Next EXCLUSIV Probleme mari pentru Dinamo. Două luni se antrenează prin vecini

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *