Ce decizie a luat Vasile Miriuță în cazul lui Steliano Filip


Deși a început sezonul în postura de căpitan la Dinamo, Steliano Filip este în cel mai prost moment posibil la echipa din Ștefan cel Mare. El era susținut foarte mult de Adrian Mutu, care a și insistat să i se mărească salariul pentru că nu l-au lăsat să plece în Turcia, dar acum nimeni nu-l mai susține pe jucătorul bănățean.

Vasile Miriuță este foarte supărat pe el din cauza fotografiei postate de Claudiu Belu, în care Filip apare alături de Casap de la Viitorul și de fundașul Astrei într-un club de noapte, cu o frapieră plină cu sticle de vin, conform gsp.ro.

Deși fotbalistul era în timpul său liber și șefii lui Dinamo nu l-au tras la răspundere, tehnicianul este deranjat că Steliano nu s-a gândit la faptul că poate provoca noi controverse și că poate strica atmosfera și așa agitată din vestiar.

Astfel, a luat decizia de a se baza de acum înainte pe Maxi Oliva pentru postul de fundaș stânga: „Vasile e foarte supărat pe Filip pentru că e de părere că acestuia nu-i pasă deloc de imaginea clubului și de atmosfera de la echipă. E hotărât să-l titularizeze de acum înainte pe Oliva, un exemplu de profesionalism la antrenamente”.

Citește și:

FOTO Așa sigur nu l-ați mai văzut pe Patrick Petre

-->
Previous FOTO Așa sigur nu l-ați mai văzut pe Patrick Petre
Next Rivaldo și-a luat în serios rolul de bunic. Ce a făcut astăzi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *