--> -->

Ce decizie a luat Miriuță în privința căpitanului


-->
Steliano Filip a revenit în lotul roș-albilor în această săptămână, aceasta după ce fotbalistul de 23 de ani nici nu făcuse parte din delegația dinamovistă deplasată la Turnu Severin pentru meciul cu CS U Craiova (2-2).

Fundașul stânga va face parte din lot pentru duelul cu FCSB și are șanse foarte mari să apară în formula de start a lui Vasile Miriuță, mai ales că este fotbalistul ”câinilor” cu cele mai multe derby-uri în palmares!

Noul antrenor vrea să se bazeze pe experiența jucătorului, chiar dacă Maxi Oliva și-a făcut treaba în meciul cu oltenii.

Afectat după ce a ratat mai multe transferuri în mercato de vară, Steliano a fost printre convocații ”naționalei” la ultima acțiune a primei reprezentative, cu Armenia și cu Muntenegru. Filip a fost și la Euro 2016, unde a prins minute, dar de văzut ce se va întâmpla în mandatul lui Cosmin Contra. Chiar înainte de plecare, el și actualul selecționer au avut o discuție mai aprinsă, iar ”Guriță” l-a pedepsit. Nu l-a inclus în lot pentru partida cu CS U, iar Filip a venit la Severin cu mașina personală pentru a fi alături de coechipieri la meci.

Citește și:

Marius Niculae îl atacă pe Ionuț Negoiță

 

 

-->
Previous Marius Niculae îl atacă pe Ionuț Negoiță
Next De ce e Nemec unul dintre specialiștii în derby-uri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.