--> -->

Ce decizie a luat Răzvan Zăvăleanu


-->
De câteva săptămâni, Dorin Șerdean este acționarul majoritar al clubului Dinamo. Acesta și-ar dori să conducă Dinamo, dar liderii programului DDB nu cedează. Șerdean a câștigat, sâmbătă, procesul prin care a cerut să fie repus în funcția de președinte la Dinamo, dar „câinii” încearcă să-l blocheze.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar RTZ a contestat la Curtea de Apel București victoria lui Dorin Șerdean. Potrivit Playsport.ro, acesta a apelat la ordonanța președințială, o procedură specială care se folosește numai în cazuri speciale. Dinamo se află în insolvență, astfel că ordonanța președințială a fost la îndemâna „câinilor”.

Ce înseamnă ordonanța prezidențială?

Conform site-ului Avocatoo, ordonanța președințială este o procedură folosită pentru păstrarea unui drept care s-ar putea păgubi prin întârziere, pentru prevenirea unei pagube iminente și care nu s-ar putea repara, precum și pentru înlăturarea piedicilor ivite cu prilejul vreunei executări.

Dinamo, prin firma RTZ, a demarat această procedură specială în dimineața zilei de marți, 15 martie. Curtea de Apel București va judeca acest caz.

Decizia Curții de Apel nu va fi definitivă, există și calea recursului după ce procesul se va termina.

Citește și:

Zelenski: ”S-a ordonat oprirea invaziei”

-->
Previous Încă o depunctare pentru Gaz Metan
Next Interviu cu Deian Sorescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.