Ce decizie a luat astăzi Mureșan


Mircea rednic despre Mureșan
Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, s-a ocupat de dosarul de licențiere, marți urmând să depună actele. Oficialul va continua cel puțin până la finalul sezonului.

„Totul este în regulă, am muncit cu toții în ultima perioadă pentru ca situația să fie clară și fără impedimente. Eu zic că nu ar avea ce probleme să fie.

Termenul e până pe 4 aprilie, dacă mai trebuie vreun act ce nu ar apărea în dosar, iar pe 5 aprilie se sigilează documentul și mergem la Comisia de Licențiere”, a explicat Iuliu Mureșan pentru GSP.ro.

Rămâne la Dinamo

„Am rămas la club fiindcă nu ar fi fost fair-play să părăsesc gruparea într-un moment delicat. Am vrut să fac totul cum trebuie în obținerea clasificării și licențierii. Până la vară o să continui la Dinamo. Apoi? Sănătoși să fim! Vom trăi și vom vedea, important este ca echipa să se salveze”.

Când vor reveni jucătorii accidentați, Dinamo va deveni o echipă solidă. Cu tot primul 11 apt, Dinamo chiar are echipă! Noi acum ne concentrăm pe ceea ce a mai rămas de jucat din play-out, vrem să câștigăm fiecare meci, dar atenția maximă se duce pe baraj, asta e realitatea!

Citește și:

Iulian Bulai: ”Simion m-a apucat de urechi”

-->
Previous Cornel Dinu desființează un tricolor
Next Iuliu Mureșan despre plecarea de astăzi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.