--> -->

Ce datorii are de fapt Dinamo. Cum poate scăpa de faliment


-->

Dinamo este cea mai instabilă echipă din punct de vedere financiar în acest moment. Singurul brand adevărat al fotbalului românesc în momentul de față ar putea ajunge în faliment dacă cineva nu preia mai repede echipa.

Digisport.ro scrie astăzi că deși Ionuț Negoiță a anunțat că sunt datorii de doar 1,8 milioane de euro, acestea sunt mult mai mari. Între 7 și 8 milioane de euro sunt datoriile lui Dinamo, iar cei de la sursa citată le-au calculat și pe cele ”ascunse”. Astfel, nimeni nu vrea să preia în momentul de față clubul în aceste condiții.

Cornel Dinu crede însă că a găsit soluția să salveze Dinamo:

”Dacă vom reuși să preluăm pachetul majoritar de acțiuni, și am avut foarte multe discuții cu companii foarte mari în ultimii doi ani, putem să cedăm o parte din acțiuni unor societăți care vor să-și promoveze afacerea, dar și să facă niște bani, Am ales ca model Bayern Munchen, unde 75% din aceste acțiuni sunt deținute de acești socios. Negocierile sunt extrem de avansate. Dacă oamenii vor marșa pe acest proiect este iminentă semnarea unui contract cu domnul Negoiță. Pachetul pe care îl vizăm este 92%”, a declarat Cornel Dinu.

Previous Cristi Borcea a clarificat dacă vine sau nu la Dinamo cu un citat din Al Pacino
Next Dinamo poate rămâne fără Dusan Uhrin. Clauza surpriză din contractul antrenorului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *