Ce buget va avea Dinamo sezonul viitor


-->
Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a precizat care este bugetul de care are nevoie clubul pentru a face față în Liga 2.

”Estimăm un buget în valoare de 2,4 milioane de euro pentru a face față în Liga 2”, a spus Zăvăleanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Legat de datorii, oficialul ”câinilor” a precizat: ”Sunt niște datorii acumulate, in jur de 770.000 de euro.

Sunt doar niște obligații scadente pe care trebuie sa le achitam.

Cât despre cele de dinaintea deschiderii procedurii de insolventa le știți, ele sunt undeva la 8 milioane de euro”, a mai spus Zăvăleanu.

Dinamo nu va mai putea juca în următorii ani în Ștefan cel Mare, deoarece stadionul trece printr-un proces de reconstrucție.

În lipsa unei arene, „câinii roșii” au fost nevoiți să se reorienteze și să caute un stadioncare să îi găzduiască în primul sezon din istorie al clubului în Liga 2.

„Sunt anumite probleme (n.r. legate de Stadionul Cotroceni), dincolo de faptul că nu știu perspectiva BNR, departamente ale băncii au fost mutate în incinta stadionului și practic partea de vestiare nu mai există.

Prima noastră alegere ar fi Colentina, urmează să vorbim cu proprietarul să vedem dacă ni se permite accesul acolo”, a explicat Zăvăleanu, conform DigiSport.

Citește și:

Aurelian Temișan despre națională: ”Hagi, păreai dus cu capul”

Previous Rednic dă vina pe DDB și Nicu Badea
Next Atacantul care va pune umărul la promovare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *