Ce bani urmează să primească Dinamo


Dinamo se pregăteşte de meciul decisiv cu U Cluj pentru rămânerea în prima ligă, însă urmează să încaseze o sumă importantă pentru un transfer realizat în iarnă, după ce clauza a fost bifată.

Dinamoviştii au primit şi o veste bună în această perioadă dificilă. Din informaţiile FANATIK, “câinii” urmează să încaseze 50.000 de euro pentru transferul lui Plamen Iliev la Hermannstadt, perfectat în iarnă.

Una dintre clauzele din contract îi obliga pe sibieni să le plătească 50.000 de euro celor de la Dinamo în cazul promovării pe prima scenă. Echipa lui Marius Măldărăşanu i-a suflat ultimul loc de promovare directă chiar celor de la U Cluj, adversarii “câinilor”.

Plamen Iliev a semnat în septembrie cu Dinamo, însă perioada petrecută în Şoseaua Ştefan cel Mare a fost de coşmar pentru bulgar, care a refuzat să se mai prezinte la antrenamente după pauza de iarnă.

Portarul a declarat că îi e frică pentru familia lui după ce fanii au oprit autocarul echipei după o înfrângere la Mioveni pentru a le cere socoteală suporterilor. Atunci, Mircea Rednic l-a scos ţap ispăşitor pe Iliev, vinovat pentru cele două goluri încasate:

“N-ai voie. Iliev… La experienţa lui, nu avea voie să iasă din poartă. Nici n-a atins mingea. Nu poţi să îţi baţi joc de munca echipei. Nu îl înţeleg. Ce să le reproşez jucătorilor? Multe dueluri, s-a jucat agresiv, să pierzi după minutul 90…”, a “tunat” Rednic.

Citește și:

Cât pierde Dinamo dacă retrogradează

-->
Previous Anunțul PCH: „ Ridică-te și cântă”
Next Zăvăleanu: „Era mai bine să se stea acasă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.