Ce bani pot intra în conturile clubului


Astăzi începe play-out-ul și play-off-ul în Liga 1, iar în curând vor începe aceste faze și în liga a doua. Din cauza parcursului foarte prost din acest sezon, Dinamo va fi aproape sigur pe loc de baraj, urmând a întâlni fie locul 3, fie locul 4 din play-off-ul Ligii 2.

Dinamo l-a cedat în această iarnă pe Plamen Iliev la Hermannstadt, deoarece fotbalistul nu mai dorea să joace pentru bucureșteni. Sibienii ar putea să joace barajul pentru Liga 1 în compania alb-roșiilor, fiind în prezent pe locul 3, însă oficialii „câinilor” s-au „blindat” în cazul unui duel direct.

Oficialii “câinilor” nu aveau dreptul să introducă o clauză în contract prin care Iliev să nu poată juca împotriva lui Dinamo la un eventual meci de baraj, acest lucru fiind ilegal fiindcă ar însemna îngrădirea dreptului la muncă.

Însă, conform FANATIK, oficialii lui Dinamo au stabilit o clauză prin care Hermannstadt va trebui să plătească o sumă de bani în cazul în care Iliev va fi folosit într-un eventual meci direct.

Dinamo poate câștiga 50.000€

Conform aceleiași surse, dacă Sibiul promovează, Dinamo va încasa nu mai puțin de 50.000€. Echipă din Ardeal se poate lupta degeaba, căci fără un plan de reorganizare aprobat până la data de 30 aprilie, Hermannstadt nu va primi licența de Liga 1 și nu va avea drept de promovare.

Președintele AFAN, Emilian Hulubei a declarat:

“Documentele pentru licenţă sunt depuse până pe 30 aprilie. Până acum Hermannstadt nu are un plan de reorganizare aprobat, iar dacă până la 30 aprilie planul de reorganizare nu va fi aprobat, Hermannstadt nu va primi licenţă pentru participarea în Liga 1 şi atunci se zbat degeaba, intră în play-off degeaba, nu au nicio şansă de promovare”, a spus Hulubei pentru Sport Total FM.

Citește și:

Orban despre cenzura presei: ”Putinistă”

-->
Previous Mircea Rednic apărat de Cristi Pulhac
Next O nouă soluție pentru Uhrin în atac

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.