Ce au transmis spaniolii lui Negoiță


Dinamo este în continuare aproape de vânzare, în ciuda informațiilor apărute în presă. Se pare că spaniolii sunt serioși și nu au de gând să dea înapoi, chiar dacă Negoiță vrea garanții de nu mai puțin de 3 milioane de euro ca să cedeze clubul. Deși inițial spunea că oricine vine cu 1 RON și își asumă datoriile, poate să cumpere liniștit Dinamo.

”Până acum nu le-am cerut nicio garanție. Am avut o discuție mai devreme, pentru că oricum aveam în plac această idee, dar așteptam să văd cum evoluează lucrurile. Le-am transmis clar: trebuie să garanteze măcar 3 milioane de euro.

Adică faptul că au această sumă, nu pentru mine, ci pentru Dinamo. Mi-au transmis că nu sunt probleme, că au buget prin care să asigura și 10 milioane de euro!

Mi s-a zis că nu sunt probleme, acum aștept să văd în fapte. I-am anunțat telefonic, o să primească și în scris. Repet, suma de minim 3 milioane de euro pentru acoperirea cheltuielilor e pentru Dinamo. Lucrăm la documente, dar condiționăm tranzacția de acest detaliu, prin care să asigurăm viitorul apropiat al clubului. Eu sper că este în regulă, rămân deschis oricăror discuții spre binele clubului”, a declarat Ionuț Negoiță pentru gsp.ro.

Citește și:

Dan Petrescu încinge duelul cu FCSB: ”Acestea sunt legile”. Gest important al antrenorului

Previous Gigi Becali a vrut un dinamovist: ”S-a agitat și s-a enervat”
Next Termenul dat de Negoiță spaniolilor: ”Atunci vom vedea sigur”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *