Ce au spus Teddy Mezague și Subotic la prezentare


Dinamo și-a prezentat astăzi ultimele două transferuri cu ajutorul cărora vrea să forțeze pătrunderea în playoff-ul Ligii 1. Este vorba de fundașul Teddy Mezague (28 de ani) și de fostul atacant al Craiovei, Danijel Subotic.
Teddy Mezague a dat astăzi primele declarații, a spus că îl știe bine pe rivalul de la FCSB, Harlem Gnohere, alături de care a jucat în Belgia.

„Mă simt bine, am fost primit bine, primele senzații sunt excelente. Nu sunt încă pregătit să joc, nu am avut o pregătire cum trebuie în vară, dar sper că voi fi apt cât mai repede. Am vorbit cu Mircea Rednic despre țară și despre fotbal, mi-a spus că lucrurile sunt diferite față de Belgia. Îl știu pe Harlem Gnohere, e un atacant alături de care am jucat în Belgia. Am și văzut câteva meciuri cu el aici. Va fi un mare duel cu el, știu că a fost la Dinamo și apoi a ajuns la FCSB, marea rivală”, a spus Teddy Mezague.

La rândul său, Subotic a lăudat nivelul fotbalului din România, despre care a spus că se aseamănă cu cel din Spania.

„Au fost multe probleme în campionatul românesc. Multe echipe care erau când jucam eu acum sunt în liga a 3-a sau a 4-a. Dar fotbalul românesc nu e slab deloc. La nivel de tehnică, e precum campionatul Spaniei”, a declarat noul atacant al „câinilor”, Danijel Subotic, înainte de a spune care va fi secretul lui în Ștefan cel Mare: „Și Mister, și Danciu au fost doi mari atacanți. Nu am cum să nu joc bine când sunt condus de ei doi”, a spus și Subotic.

Citește și:

Se rupe vestiarul la Dinamo?! Detaliile ce NU vor fi pe placul jucătorilor

-->
Previous Ce spun Florin Bratu și Ionel Dănciulescu despre noile transferuri
Next Se rupe vestiarul la Dinamo?! Detaliile ce NU vor fi pe placul jucătorilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *