Ce au spus Teddy Mezague și Subotic la prezentare


Dinamo și-a prezentat astăzi ultimele două transferuri cu ajutorul cărora vrea să forțeze pătrunderea în playoff-ul Ligii 1. Este vorba de fundașul Teddy Mezague (28 de ani) și de fostul atacant al Craiovei, Danijel Subotic.
Teddy Mezague a dat astăzi primele declarații, a spus că îl știe bine pe rivalul de la FCSB, Harlem Gnohere, alături de care a jucat în Belgia.

„Mă simt bine, am fost primit bine, primele senzații sunt excelente. Nu sunt încă pregătit să joc, nu am avut o pregătire cum trebuie în vară, dar sper că voi fi apt cât mai repede. Am vorbit cu Mircea Rednic despre țară și despre fotbal, mi-a spus că lucrurile sunt diferite față de Belgia. Îl știu pe Harlem Gnohere, e un atacant alături de care am jucat în Belgia. Am și văzut câteva meciuri cu el aici. Va fi un mare duel cu el, știu că a fost la Dinamo și apoi a ajuns la FCSB, marea rivală”, a spus Teddy Mezague.

La rândul său, Subotic a lăudat nivelul fotbalului din România, despre care a spus că se aseamănă cu cel din Spania.

„Au fost multe probleme în campionatul românesc. Multe echipe care erau când jucam eu acum sunt în liga a 3-a sau a 4-a. Dar fotbalul românesc nu e slab deloc. La nivel de tehnică, e precum campionatul Spaniei”, a declarat noul atacant al „câinilor”, Danijel Subotic, înainte de a spune care va fi secretul lui în Ștefan cel Mare: „Și Mister, și Danciu au fost doi mari atacanți. Nu am cum să nu joc bine când sunt condus de ei doi”, a spus și Subotic.

Citește și:

Se rupe vestiarul la Dinamo?! Detaliile ce NU vor fi pe placul jucătorilor

Previous Ce spun Florin Bratu și Ionel Dănciulescu despre noile transferuri
Next Se rupe vestiarul la Dinamo?! Detaliile ce NU vor fi pe placul jucătorilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *