Ce au declarat jucătorii la interviuri


-->
Dinamo a câștigat după 3 etape un nou meci în Liga 1, însă prestația elevilor lui Dusan Uhrin a fost execrabilă. Cătălin Carp a fost unicul marcator al meciului împotriva echipei căreia Rapid i-a marcat etapa trecută 8 goluri.

După meci, Răzvan Grădinaru și Cătălin Carp au fost prezenți la interviuri. Primul dintre aceștia a fost total nemulțumit de evoluția echipei sale, considerând un scor mult prea mic. Celălalt a dat vina pe calitatea gazonului, dar și pe ambiția tinerilor jucători medieșeni.

Declarațiile lui Cătălin Carp

”Noi ni l-am făcut greu (n.r meciul). Am avut o mulțime de ocazii. Am luat cele trei puncte. Eu zic că cine se uită la TV zic ca am caștigat cu 1-0.

Terenul a fost greu, adversarul a fost groznic. Nu e așa ușor. Nu avem ce face. Mister ne-a spus că avem o lună până la baraj și să dăm 100%”, a declarat Cătălin Carp la DigiSport, la finalul meciului cu Gaz Metan.

Declarațiile lui Răzvan Grădinaru

”Am avut multe ocazii, n-am reuşit să le fructificăm şi scorul e mincinos. E normal să ne certe. Şi noi ne aşteptam la cu totul altceva, dar până la urmă am luat cele trei puncte.

Gaz Metan nu va mai exista, e păcat. S-au pierdut bani aici, eu unul am pierdut bani. Sunt bucuros că am reuşit să plec.

Ăsta nu e fotbal, e greu să te aperi 90 min şi să stai în jumătatea ta. Ne pare rău că a fost 1-0 pentru că şi noi ne aşteptam la cu totul altceva.

Facem antrenamente mult mai grele. Ne pregătim pentru baraj, mai mult fizic. S-a văzut şi în seara asta, nu e nicio scuză. Suntem vinovaţi pentru că, chiar dacă am câştigat, e ruşinos să câştigi doar cu 1-0 împotriva lui Mediaş.

Ne pare rău. Ne axăm pe baraj pentru că şansele s-au dus la meciul cu Craiova”, a declarat Grădinaru.

Citește și:

A cerut să plece, trimis la Dinamo II

Previous Uhrin a fost mulțumit de meciul cu Mediaș
Next Un angajat de la club s-a angajat la Poliție

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *