Ce așteptări trebuie să aibă fanii de la Armando Cooper


Dinamo a oficializat ieri transferul lui Armando Cooper și Florin Bratu i-a făcut deja o scurtă caracterizare jucătorului său.

“L-am ales pe Cooper pentru ca este profilul de jucator cautat dupa plecarea lui May. E un mijlocas box-to-box, mai puternic in duelurile fizice, usor diferit ca stil de joc, recupereaza mai bine, e mai solid, May era mai direct pe poarta. Cooper are experienta, 100 de meciuri la nationala, a jucat in campionate bune, Argentina, Chile, in Germania putin, are ceva in spate si ma bucur ca a acceptat aceasta oferta.

A renuntat la banuti buni ca sa vina si sa demonstreze in continuare. A facut primul antrenament, e un jucator pozitiv. Are calitate, a fost acceptat de jucatori rapid, atunci cand demonstrezi si ai siguranta de sine in ceea ce priveste mingea, iti castigi respectul imediat. Am avut mai multe optiuni,a contat si experienta de la Otelul, se stia ca s-a descurcat bine la Galati, a fost un cumul de factori in cazul transferului sau. Am avut mai multi jucatori pe lista, insa el mi-a atras atentia.” a spus Florin Bratu pentru dinamo1948.club.

Citește și:

VIDEO Nemec a intrat în pâine la noua sa echipă

-->
Previous VIDEO Nemec a intrat în pâine la noua sa echipă
Next Florin Bratu comentează selecția lui Rădoi la naționala Under21

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *